SARADNJA SA RODITELJIMA

NAŠA FORMULA OBRAZOVANJA

 

Mi podržavamo razvoj kritičkog i kreativnog mišljenja, negujući kulturu dijaloga i zajedništva. Koristimo novu tehnologiju samo da bismo otkrili moć ljudskog duha i oslobodili kreativne sile celokupne detetove ličnosti.

 

Naši su profesori ujedno i stvaraoci, inovatori i mentori, sposobni da ostvare autentične odnose sa đacima.

trg

Našom formulom obrazovanja ostvarujemo najbolji interes učenika timskim radom i saradnjom između roditelja, nastavnika i učenika.Osnova ove saradnje je svakodnevna iskrena i blagovremena informisanost svih učesnika u nastavnom procesu.

 1. Svakodnevnim obaveštavanjem roditelja o eventualnom zakašnjenu ili problemima njihovog deteta;
 2. Slanjem mesečnih izveštaja na e – mail roditelje informišemo o :
  • ocenama svih predmeta
  • kvalitetu interakcije učenika sa drugim učenicima i profesorima
  • količini i kvalitetu usvojenog gradiva
  • predlogu mera koje će škola preduzeti u budućem periodu u skladu sa potrebama učenika;
 3. Korišćenjem E- dnevnika roditelj se konstantno informiše o ocenima i izostancima njihovog deteta, a putem SMS-a prosleđujemo poruke o ocenama, izostancima, pohvalama i napomenama;
DSC_0763 (Large)
DSC_0794 (Large)kk
 • Roditeljske sastanke organizujemo u modernom i prijatnom ambijentu, uvek uz posluženje i dobrodošlicu. Sastancima, osim roditelja, prisustvuju i direktorka škole, menadžment i stručni saradnici. Smatramo da je veoma važno da se i roditelji međusobno upoznaju, da razmene znanja i iskustva i da svi zajedno budemo deo jednog uspešnog tima. Cilj nam je da naša saradnja bude svakodnevna i zato su za roditelje vrata naše škole uvek otvorena;
 • Organizujemo i radionice za uspešno roditeljstvo, a na interaktivnom sajtu naše škole pružamo usluge besplatnog pravnog i psihološkog savetovališta za roditelje i učenike.
 • Naša saradnja sa roditeljima i učenicima se ne završava dobijanjem diplome u našoj školi. Pratimo sazrevanje i uspehe naših učenika i u njihovom daljem školovanju.

Spremni smo da zajedno sa Vama rešimo svaki problem, Vaš ili Vašeg deteta, koji direktno ili indirektno utiče na njegov uspeh i sazrevanje. Imamo dugogodišnje iskustvo u radu sa decom koja imaju izvesne poteškoće u fizičkom, emocionalnom ili socijalnom smislu što govori o tome da smo veoma otvoreni prema svima i da verujemo u ostvarenje potencijala svakog deteta.

Dragi roditelji, svi smo mi na istom zadatku i sa istim ciljem, a od naše saradnje zavisi koliko ćemo u tome i uspeti.

Dobrodošli u naš uspešni tim!