UPIS JE U TOKU Rezervišite na vreme svoje mesto! Upis učenika u odeljenja filološkog smera
(prvi strani jezik engleski ili japanski jezik)
i IT smera još uvek traje!
CENA ZA UPIS 450 € MESEČNO Iskoristite posebne pogodnosti i upišite
Antoni MP Barili po najpovoljnijim uslovima.
Prijavi se... NA 10 RATA
ZA VRHUNSKE SPORTISTE I
TALENTOVANE UČENIKE
PROČITAJ VIŠE... Vrhunske sportiste i talentovane učenike pripremamo
za polaganje međunarodnih ispita SAT, TOEFL i IELTS.
Priprema se odvija pre ili posle redovne nastave u
terminima prilagođenim obavezama učenika.
Premier Genie STEM Learning INSCHOOL
i Live online časovi
STEM EDUKACIJA Naše kurseve i sadržaje na mreži / van mreže koriste studenti
iz UAE, SAD-a, Velike Britanije, Indije i Afrike
Prijavi se...
MODERNO OBRAZOVANJE U SAMOM CENTRU GRADA Budimo zajedno korak ispred svih, neka naša škola
bude tvoj izbor jer je tvoja profesionalna
budućnost naš izbor!
O NAMA KONTAKTIRAJTE NAS.... 13 GODINA SA VAMA!

Antoni Centar

Antoni program je potpuno nov obrazovni centar koji pruža više od redovnog obrazovanja. Uz ovladavanje savremenih metoda učenja, komunikacionih veština i koncentracije, učenici postižu najbolje rezultate. .

Ovakvo obrazovanje je zanimljivo, kreativno a što je najvažnije pomaže razvoju ličnosti samog učenika.
Program stavlja učenika u sam Centar obrazovanja, postaje kreativan i učestvuje u odabiru onoga što ga čini ispunjenim i zadovoljnim.

UČENICI KOJI PROVEDU ČETIRI GODINE U OVAKVOM CENTRU OBRAZOVANJA POSTIŽU NAJBOLJE REZULTATE.


Premier Genie STEM Learning INSCHOOL i Live online časovi

 

Naši STEM kursevi uključuju kurseve robotike, 3d-a, kodiranja i razvoja aplikacija koji rade u više od 100 škola u svetu. Pored praktičnih znanja razvijaju se veštine logičkog zaključivanja, kritičkog mišljenja kao i apstraktno razmišljanje . 80% poslova kreiranih u narednih 10 godina zahtevaće veštine koje se stiču u STEM poljima obrazovanja.

Pružamo intenzivno i sveobuhvatno podučavanje:

  • Robotika, 3D modeliranje i štampa.
  • Veštačka inteligencija, mašinsko učenje za učenike škole
  • Kodiranje i razvoj aplikacija
  • Matematika, engleski, nauka, kreativno pisanje, Science via Palm Leaf platforma
  • SAT, PSAT, GRE, GMAT, CAT, IELTS i TOEFL, takmičarska priprema za test
  • SCAT – CTI program za nadarene i talentovane (Univerzitet Johns Hopkins)

 

Futurite integriše školske zadatke sa vežbama za rešavanje stvarnih problema. Praktične aktivnosti povezane sa konceptima fizike, matematike i inženjerstva čine naš S.T.E.M curriculum. Kroz ove aktivnosti mi negujemo i razvijamo kognitivne sposobnosti naših učenika i podstičemo ih da istražuju ’Izumitelje’ u njima.

Nastavni plan i program je osmišljen u potpunosti uzimajući u obzir nastavni plan i program I.C.S.E. i C.B.S.E. sa posebnim naglaskom na fiziku i matematiku.


Program novinarstva

Privatna gimnazija ,,Antoni MP Barili, u programu Antoni centra razvija nešto više od obrazovanja, gde učenici pored  programa predviđenog za  opšti, računarski i filološki smer gimnazije razvijaju  kompetencije u oblasti novinarstva  i pripremaju  se za upis na željeni fakultet. Ovaj način sticanja znanja razvija kreativnost kod učenika, oslobađa ga od straha od javnog nastupa, razvija verbalne kompetencije, sigurnost u svoje sposobnosti, ojačava ličnost i emocionalnu zrelost učenika.

Gimnazija po svojoj specifičnosti izdvaja se i po tome što deci uzrasta od 14 do 19  godina, pruža mogućnost kako razvijanja komunikacionih veština tako i kasnijeg usavršavanja u sferi medija: pisanih, štampanih, radija i televizije.  

U okviru četvorogodišnjeg obrazovanja u sferi medija naši učenici imaće priliku da se upoznaju sa pet osnovnih funkcija medija :

1.Istorija medija

2.Pisani i štampani mediji

3.Internet mediji

4.Televizija

5.Fotografija

U današnje vreme napredne tehnike i tehnologije kada su nam gotovo sve informacije na dohvat ruke, važno je naučiti  kako se baviti istraživačkim novinarstvom i koliko je ono bitno i neophodno  u savremenom dobu. Takođe, važno je spoznati značaj i ulogu moći medija kao posebnog društvenog faktora: kako se koristi i kako se njime upravlja.

Ovaj program sadrži sledeće:

Istorija medija izučavanje istorije medija je najbolji put spoznaje uticaja medijskog delovanja na društvo, jer je na neki način priroda današnjih medija stvorila novu medijsku indrustriju koja zauzima veoma važno mesto u našoj privredi . Izučavajući istoriju nastanka i razvoja medija kao i proces promena koje je ovaj fenomen razvio određujući razvoj današnjeg sveta, omogućava učenicima naše škole da se kroz predavanja informišu i razvijaju međupredmetne kompetencije, sa posebnim naglaskom na predmete istorija, ekonomija i srpski jezik i književnost kao i umetničkih predmeta. Učenici izučavanjem nastanka medija i novinarstva kao struke, mogu da prepoznaju i profesiju kojom bi se bavili u budućnosti.

Pisani i štampani mediji: kako se pravi štampani medij, šta podrazumeva novinarski tekst za štampano izdanje, šta je prelom teksta i kako se on pravi.

U okviru naše  škole izučavaće se razni programi u kojima se rade prelomi, te će shodno tome učenici već biti edukovani dovoljno da se nakon završene srednje škole  mogu samostalno baviti ovom vrstom posla u novinskim redakcijama.

Internet mediji: šta je medijski portal, kako se on pravi, kako se dnevno ažurira, kako se vrši odabir tema za internet medije. U okviru ove edukacije učenici  private gimnazije “Antoni MP Barili”, imaće priliku da direktno rade na nekoliko portala medijskih koji će im dati svoju podršku i nakon završenog školovanja.

Televizija: ovaj sveobuhvatni medijski fenomen u sebi nosi nekoliko segmenata koji se izučavaju odvojeno, ali se na kraju spajaju u jednu celinu – koja se zove televizijska emisija. Kamera, zvuk, montaža: svaki od ovih segmenata podrazumeva rad na određenim programima koje će učenici  izučavati tokom školovanja, a praktični rad biće im omogućen na nekoliko televizija i You tube kanala. U okviru ovog segmenta učenici će moći da samostalno proizvode i sopstvene priloge, sadržaje za You tube, sopstvene emisije. Ideja je da učenici u okviru škole pokrenu svoj edukativni You tube kanal, kojim će omogućiti i drugim korisnicima da nauče njihove veštine.

Fotografija: Poseban segment medija koji nije direktno vezan za medije ali je vrlo usko povezan jeste i fotografija koja će zauzimati posebno mesto u okviru svih naših obuka i edukacija. Učenicima će biti na raspolaganju kompletna oprema sa kojom će moći da nauče sve elemente potrebne, a predavači će im biti eminentni fotografi koji u svom radu imaju ostvarene rezultate. Ova vrsta obuke pružiće učenicima da razviju svoje preduzetničke osobine i veoma lako zarade svoj prvi novac.

Ovaj program učeniku otvara brojne mogućnosti i kvalifikaciju koju učenik može izgraditi kroz četvorogodišnje obrazovanje oprobavajući se u praktičnom radu.