Gde se upisuju učenici Privatne gimnazije “Antoni MP Barili”

Emisija svitanje
Antoni MP Barili u emisiji “Svitanje”
July 10, 2020
Intervju direktorke za Glas javnosti
September 11, 2020

Gde se upisuju učenici Privatne gimnazije “Antoni MP Barili”

Gde se upisuju ucenici gimnazije Antoni MP Barili

Gde se upisuju ucenici gimnazije Antoni MP BariliOpšta gimnazija je smer koji učenike priprema kroz četvorogodišnje obrzovanje za odabir budućeg zanimanja. U opštoj gimnaziji zastupljeni su svi predmeti prirodnih i društvenih nauka, sa predmetima iz oblasti umetnosti. Tako da kroz izučavanje i rad sa profesorima učenici spoznaju svoje talente. Veoma je važno da se učeniku pomogne da kroz rad i pedagoški pristup sagleda svoje mogućnosti. Kada se to postigne učenici uspešno završavaju odabrane fakultete. Ono po čemu je naša škola poznata je da se naši učenici, zbog velikog broja časova engleskog jezika i bilingvalnog programa, uspešno upisuju i zavšavaju internacionalne fakultete, a zbog izuzetne pripreme iz predmeta prirodnih nauka, naši učenici postižu izuzetne rezultate na fakultetima prirodnih nauka, medicini, biologiji, itd.

Nina Babać

Nina-Babac
Nina Babac, izvanredna učenica, koja je uz podršku i pripremu za prijemni ispit u školi, odlučila da konkuriše i upisala Medicinski fakultet, Univerziteta u Beogradu, program studija na engleskom jeziku. Rangirana je na 12. mestu na preliminarnoj listi za upis. Izuzetno smo ponosni na veliki uspeh naše Nine i želimo joj puno uspeha u daljem radu.

Milica Milutinović

Milica-Milutinovic
Milica Milutinović, učenica sa izuzetnim talentom za prirodne nauke i naučnu aktivnost iz oblasti biologije i hemije, odabrala je i upisala Biološki fakultet, Univerziteta u Beogradu, na budžetu RS. Izuzetno smo ponosni na našu Milicu i želimo joj puno uspeha u daljem radu.

Maša Bojić

Masa-Bojic
Maša Bojić, učenica sa posebnim talentom za jezike i društvene nauke, odabrala je i upisala "UNIVERSITA CATTOLICA DEL SACRO CUORE" u Milanu, smer psihologija. Maša će ovaj program slušati na engleskom jeziku, što govori o izuzetnoj spremnosti naših učenika za studije u inostranstvu. Izuzetno smo ponosni na našu Mašu i želimo joj puno uspeha u daljem radu.

Mia Milošević

Mia-Milosevic
Mia Milošević, učenica sa izuzetnim interesovanjem za psihologiju i radu na sebi i drugima, odabrala je i upisala studije psihologije na Fakultetu za medije i komunikacije. Privukao ju je savremeni pristup u izučavanju psihologije kao nauke, u teoriji i praksi. Izuzetno smo ponosni na našu Miu, postigla je veliki uspeh i savladala sve prepreke, kako bi ostvarila svoj cilj, želimo joj puno uspeha u daljem radu.

Marko Rakić

Rajko-Maric
Marko Rakić, učenik sa posebnim iteresovanjem za pravo i društvene nauke, odabrao je i upisao Pravni Fakultet, Univerziteta u Beogradu. Marko je svoje interesovanje za pravo, pokazao na časovima Ustava i prava građana i sociologije, tako da je uz podršku i pripremu u školi, uspeo da ostvari svoj cilj i upiše Pravni fakultet. Našem Marku želimo puno uspeha u daljem radu.

Tamara Pejdić

Tamara-Pejdic
Tamara Pejdić, učenica sa posebnim interesovanjem za matematiku, društvene nauke, ekonomiju, organizaciju, menadžment, konkurisala je i upisala Ekonomski fakultet, Univerziteta u Beogradu, na budžetu RS, a očekuje rezultate i Fakulteta organizacionih nauka. Učenica je posvećenim radom uspela da se pripremi za polaganje na dva fakulteta. Našoj Tamari želimo puno uspeha u daljem radu.

Rajko Marić

Marko-Rakic
Rajko Marić, učenik sa izuzetnim interesovanjem i sposobnostima za računarstvo i informatiku, odabrao je i upisao Informacione tehnologije, na Univerzitetu Singidunum. Učenik je tokom školovanja pokazao interesovanje za izučavanje razvoja informacionih tehnologija, savremenih veb servisa, internet marketinga, savremenih menadžerskih pristupa u skladu sa brzim tehnološkim promenama u ovoj oblasti, tako da je uz podršku i pripremu u školi, odabrao i upisao baš smer za informacione tehnologije. Našem Rajku želimo puno uspeha u daljem radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *