Programi

Privatna gimnazija „Milena Pavlović Barili“ (MPB grammar school) nastaje na ideji jedne nove, savremene škole koja učenike priprema za život. Dugogodišnje iskustvo u privatnom obrazovanju uverilo nas je u stalnu potrebu za inovacijom procesa edukacije i da je praktičan rad i usmerenje najbolji put za stvaranje uspešnih profesionalaca.

Verujemo da ćemo to i postići u prijatnom i sigurnom ambijentu, uz provereni i motivisani nastavni kadar.

Nacionalni program predstavlja program gimnazije opšteg smera verifikovan od strane Ministarstva prosvete. To je osnovni program koji svaki učenik mora da završi kako bi dobio gimnazijsku diplomu.

Iz nacionalnog programa, učenik može da se opredeli za neki od dodatnih programa uz doplatu.

Bilingvalni program je program gimnazije opšteg tipa (svi predmeti, od prve do četvrte godine) NA SRPSKOM I ENGLESKOM JEZIKU, SVAKOGA DANA!

Na kraju četvrte godine, škola poklanja učeniku polaganje IETLTS/TOEFL ispita u British Council-u.

Napredni program za talente (Program plus) je program gimnazije opšteg tipa unapređen povećanim brojem odabranih časova i dodatnim mentorskim radom. Sticanjem naprednih znanja, učenik razvija unutrašnju motivaciju, osnažuje i razvija svoj specifični talenat!
Individualni program za sportiste je program gimnazije opšteg tipa KONCIPIRAN I USKLAĐEN SA POTREBAMA UCENIKA KOJI SE INTENZIVNO BAVE SPORTOM i zahtevaju specifične termine održavanja nastave.

Nacionalni-plan-img

Nacionalni Program

Nacionalni program za gimnaziju opšteg tipa po akreditaciji br. 022-05-00068/2008-03 Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.

Više

biling-plan-img

Bilingvalni Program

Bilingvalni (dvojezični) program sprovodi se po planu resornog Ministarstva RS i podrazumeva najmanje 30 procenata realizacije nastave na stranom jeziku (engleskom ili italijanskom).

Više

Plan-plus-plan-img

Program PLUS

Program plus obuhvata programe Art+ , Biznis+ i IT+ gde učenik pored opšteg gimnazijskog obrazovanja stiče znanje iz umetničkih, ekonomsko – pravnih i informativnih disciplina na taj način priprema se za odgovarajuće fakultete.

Više